Minimalist și cu un design atrăgator, va fi greu să nu te facă să îți dorești să revii și data viitoare la noi.

Blog

TETO | / News  / De ce TETO?

De ce TETO?

DE CE TETO?

Pentru că ne place să împărțim energie pozitivă cu oameni la fel de pozitivi. Pentru că la noi vii să iei o doză de zâmbet și să pleci binedispus la birou. Știm totul despre cafea, dar nu e vorba doar despre ea. E vorba despre experiență. Vii la noi fiindcă știi unde găsești calitate aproape de birou și o atmosferă faină. Știi că aici vin oamenii ca tine, care nu au timp de pierdut, care investesc în ei înșiși și care caută produse la un preț corect. Fără floricele pe câmpii, fără ocolișuri.

Am învățat că poveștile de success se construiesc fără compromisuri. Așa că am decis să investim în produse naturale, artizanale, fără să căutăm câștigul pe termen scurt. Colaborăm cu antreprenori locali care ne ajută să îți aducem produse proaspete în fiecare zi. Le găsești într-un meniu prietenos și diversificat. Nu contează dacă îți place salata sau sandwich-ul sau dacă în loc de fresh ai vrea o cafea de specialitate. Dacă ești pe fugă, găsești smoothie-uri hrănitoare și ceaiuri premium. Oricât de pretențios ai fi, te așteptăm să ne provoci și să fii provocat de produsele noastre. Nu de alta, dar suntem convinși că avem tot ce ne trebuie pentru ca experiența ta la TETO să fie una memorabilă.

Mai mult decat atât, adu-ți și prietenii cu tine pentru a rupe gura târgului cu locația noastră instagramabilă. Conceptul de container modular este răspunsul nostru pentru “nu am timp”-ul de pe buzele tuturor. Minimalist și cu un design atrăgator, va fi greu să nu te facă să îți dorești să revii și data viitoare la noi.

Înțelegând cât de prețios e timpul tău, dorim să il facem să merite, oferindu-ți sănătate la pahar în cel mai “to go” stil posibil. Atunci când le spui colegilor de birou că te întorci imediat, să nu te trezești cu un meme de genul “acum o ora mi-a spus că vine în 5 minute”.

Echipa tânără pe care o găsești la TETO este chiar unul din motivele pentru care tu să te reîntorci la noi. La urma urmei, cu toții avem nevoie de câte o persoană în jurul nostru care să ne întrebe cu ce ne mai mândrim.

Ne place la nebunie să cunoaștem oameni noi și poveștile lor. Ne hrănim cu energie pozitivă și dăm inapoi explozie de entuziasm to go. Am creat conceptul TETO pentru că suntem consturiți să fim autentici și nu știm să fim altfel. Și când spunem că ne-a făcut plăcere să te cunoaștem, să fii sigur că am vorbit serios!

Cu drag,
Echipa TETO

No Comments

Post a Comment