Minimalist și cu un design atrăgator, va fi greu să nu te facă să îți dorești să revii și data viitoare la noi.

 

Cafea de specialitate

Start your day with coffee but Life’s too short for bad coffee!

De aceea ne angajăm să-ți facem diminețile mai frumoase și pline de gust cu o cafea de specialitate. Povestea cafelei noastre începe peste mări și țări, în diferite locuri ale lumii, cu microclimate geografice care favorizează creșterea plantațiilor de cafea și totodată conferă bobului un gust specific zonei.

Ciclul bobului de cafea este deschis de fermier, cel care își dedică viața producerii celei mai bune cafele din lume. Numai cireșele bine coapte, fără defecte, sunt atent culese și trimise spre procesare. După un alt proces minuțios de selecție, doar cele mai bune boabe de cafea verde pleacă spre prăjitorii. Aici recunoaștem măiestria prăjitorilor noștri din București care, cu un nivel înalt de cunoștințe și experiență, elaborează profile de prăjire ale căror rezultate să întrunească nivelul calitativ ”de specialitate”. Iar după ce boabele au fost prăjite și ambalate în pungi speciale, ajung la noi pe raft.

Înclinați spre calitate și nu spre cantitate, noi ne asigurăm că fiecare cafea își atinge potențialul maxim. De aceea controlăm temperatura espressorului, setăm râșnițele, măcinăm, cântărim, cronometrăm și gustăm extracțiile de cafea până când stabilim rețeta gustului pe care ți-l oferim.

Și toate acestea pentru TINE, pentru că tu ești cel care trebuie să se bucure de un produs de calitate, plin de savoare și gust, în care să reflecte munca și pasiunea celor care au contribuit.

Așa că, te așteptăm la TETO să-ți alegi preparatul preferat!